Retur och byten

Retur

Du betalar endast en returavgift (f.n. 55 kr) när du vill byta en/flera varor eller returnera din vara. 


Retur och bytesrätt har du i 30 dagar från det att du har mottagit försändelsen. Sänd tillbaka varan i oförändrat skick, gärna i originalförpackningen. Returnera samtliga delar, även om de skulle vara trasiga. Bifoga retursedeln och ange gärna returorsak. På retursedeln finns en adresslapp (förbetald kundretur) som bör användas, i annat fall ange ditt namn, kundnummer och ordernummer, gärna tillsammans med returorsak. 


Utnyttjas öppet köp eller bytesrätten debiteras returfrakten (f.n. 55 kr) i efterhand om du valt att använda Cellbes retursedel. Om en vara är felaktig eller felexpedierad står Cellbes för returfrakten. Du är själv ansvarig för din retur till oss. Vi rekommenderar därför att du lämnar in din retur hos ditt postombud och alltid sparar ditt returkollinummer som ska användas vid en ev. reklamation. 


Returnerar du delar av din beställning återbetalas inte fraktavgift eller ev. postförskottsavgift då avgifterna är oberoende av antal varor som beställts.


Byte

Önskar du byta storlek eller vara är du välkommen att genomföra en ny beställning på cellbes.se eller via vår kundtjänst. Bifoga ingen ny beställning eller ändring av storlek på retursedeln. 

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt