Våra modeller

BH-GUIDE

Våra modeller

På Cellbes har vi bh:ar för alla tillfällen och ett stort storleksutbud från A-kupa till H-kupa. Läs mer om våra modeller och hitta dina egna favoriter.

Cellbes

PUSH UP-BH

Push-up BHn har en bygel som är låg i mitten och högre på sidorna. Det gör att brösten trycks mot mitten och ger en klyfta. Push-up:en har ofta uttagbara kuddar så att du kan välja hur mycket klyfta du vill ha. En push-up-BH ger dig lite större och fastare byst och är både snyggt att ha till urringat eller till ett vanligt åtsittande plagg.

Cellbes

T-SHIRT-BH

En t-shirt-BH är slät och rundar till bysten. Den släta kupan är oftast lite vadderad och trots att den är enkel i sitt utförande kan den ändå ge ett fullödigt stöd. Den här BHn passar till, just det, t-shirt och om du använder åtsittande plagg. Den är även fin under kläder i tunt material då den har jämna, släta sömmar som är nästintill osynliga.

Cellbes

FORMPRESSAD BH

En BH med formpressad kupa har inga sömmar utan varje kupa består av ett enda stycke tyg. Istället för att sy sömmar formar man tyget till en kupa med hjälp av värme och en form. Med sin släta silhuett är den perfekt under tunna tyger och t-shirts. En formpressad BH är dessutom ett bra val om du har känslig hud eftersom det inte finns några sömmar som skaver.

Cellbes

MINIMIZER BH

En minimizer-BH är motsatsen till en push-up bh. Minimizern ger dig stöd och komfort samtidigt som den håller in dina bröst och får dem att se mindre ut. En minimizer har oftast inga byglar utan har mjuka, djupa kupor och breda axelband.

Cellbes

BYGEL-BH

En bygel-BH är perfekt för dig som vill ha maximalt med stöd. Med hjälp av byglarna kan du skapa och anpassa din byst till den form som du vill ha. Kuporna håller isär brösten tack var byglarna och hjälper dig skapa två bröst och undvika att effekten av BHn blir en limpa av bröst.

Cellbes

SPORT-BH

Sport-BH, eller tränings-BH, är som gjort för att du ska få ett bra stöd vid träning. Men är också ett bekvämt plagg vid långa resor eller om du har ett fysiskt utmanande jobb. Sport-BHn ger dig fullt stöd runt om, över brösten och har breda axelband. Numera är sport-BHar så snygga att du kan använda dem som topp om du skulle vilja det. Sport-BHar finns i två olika utföranden: • Kompressions-BH- trycker bysten mot din ryggkorg, extremt åtsittande. Passa för mindre bröst. • Inkapslande BH– har tydligt separerade kupor. Passar för dig med större byst.

Cellbes

INVISIBLE BH

En skön bh av mjuk och följsam microkvalitet. Minimalt antal sömmar och mjuka material ger en fin passform med mycket skön komfort. Perfekt när du vill använda en bh som praktiskt taget blir osynlig under dina kläder.

Cellbes

2-pack

Köp ett prisvärt 2-pack direkt av din bh-favorit.

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt