Kundtjänst

Mån-fre 08-20 & lör-sön 10-15
033-10 60 00

kundtjanst@cellbes.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 20 samt helger 10 -15. Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera. Konto- och fakturafrågor besvaras vardagar mellan 8-17.

Gå till vår kundtjänstsida

På turné

Våra kläder är till för alla! Därför vill vi visa hur de ser ut på vanliga, fantastiska kvinnor i olika åldrar och storlekar. På vår turné genom landet besöker vi henne där hon bor, i hennes egen vardag runt om i svenska småstäder. Så många härliga kvinnor vi har fått träffa -och så vackra kvinnliga förebilder!

Vill du också få en riktigt rolig upplevelse med proffsig styling, fotografering och nya härliga bekantskaper? Håll ögonen öppna, nästa gång kanske vi letar modeller i din stad. I åldrarna 18-100+, i storlek 34-64. För det är så vi vill ha det – alla kan bära Cellbes!

Dela
Din stil

Vi älskar när ni delar med er av era egna bilder. Inspirera andra med dina Cellbes-favoriter och låt andra inspirera dig. För delad glädje är dubbel glädje?

LÄS MER HÄR
Bild på kund1 Bild på kund2 Bild på kund3 Bild på kund4